Pages

About

29 Eylül 2013 Pazar

Tesettür Nedemek

Kalbin elbet sosyolojisi yapılamaz. Ama içkin ve aşkın boyutları olan tesettür gibi bir ‘olgu'ya, onun öte tarafına geçerek bakmak için (en azından podyumdan indirmek için) tesettürün kalbine biraz daha yakından bakmayı deneyebiliriz. Tesettürün üzerine takılan bir nesne olarak başörtüsünden ibaret olmadığını belirterek, kadının varoluş hakikatini imleyen bir bütün olduğundan bahsetmiştim öncelikle. İnsan varoluşunu katmanlaştıran, ona çeşitli boyutlar kazandıran niteliğiyle devam edelim. Tesettür, ona bakanın görme biçimini de derinleştirir. Bakılanın görünenden ibaret olmadığını, onu tabir etmesi gerektiğini hatırlatır. Kadının özelliklerini –mesela uzuvları üzerinden- genel söylemlerle anonimleştiren modern dilin tabirlerinden, her varlığı biricik olarak, kendi otantikliğinde olgunlaştıran evrensel tabire döner. Bu, insana verilmiş değerin farkında olmaktır. (Allah'ın en güzel suretinde yaratılmış insan.) Bu şuur, Müslümanların eylemlerine ibadet özelliği katar. Ne için, ne adına davranmakta olduğunu (nefsinin sınırlı terimlerinden ruhuna hicret etmenin inceliklerini) her an izlemeye devam etmek, inancına vücudunla emek vermek demektir. İşte tesettür, bu emeğin kesintisiz bir tabiridir aynı zamanda.

24 Eylül 2013 Salı

semazen organizasyon

islami düğün yapmak müslüman kardeşlerimizin her zaman hayli olmuştur.Dinine bağlı kardeşler artık bu zamanda islami düğün yapmaktadırlar bir müslüman her işini dinine uygun bir şekilde yapmalı şeklinde düşünmek herhalde en doğrusu olsa gerek değilmi kardeşlerim. Şimdi merak ediyorsunuz islami düğün yada dini düğün nasıl oluyor şeklinde şimdi sizlere açıklayacağız ve aynı zamanda sizlere örnek web sitesi göstererek dini düğün nasıl olur daha iyi anlamış olacaksınız. Dini düğün dediğimizde semazen gösterisi ve ilahi sanatçıları ile yapılan ve davetlilerinize güzel br program sunmak demektir.Semazenli düğün özellikle istanbul semazen tabiri ile anılmaktadır.Semazen organizasyon şeklinde googleye yazdığınızda bu işleri yapan dini düğün organizasyonları bulunmaktadır.Bizlerde ziyaretçilerimize ulaşabilmek için istanbul dinidüğün ismindeki web sitemiz ile dini düğün yaptıracak kardeşlerimize ulaşmaya çalışmaktayız.Türkiyenin her yerine profesyonel ekibimiz ile bu işleri yapmaktayız. Genellikle 6 kişilik ekibimiz ile düğünlerinizi en güzel şekilde icraa etmekteyiz referansa videolarımıza istanbuldinidugun.com adresimizden ulaşabilirsiniz. Program akışımız şu şekilde olmaktadır: Öncelikle kuranı kerim tlaveti ile programımızı açmaktayız arkasından kısa bir dini sohbet yapılmakta,ardından ilahi sanatçımız sahneye çıkarak ortalama 3 ilahi söyeledikten sonra semazenlerimiz sahneye çıkar 3 ilahi ile semazenlerimiz semah gösterilerini yaparlar.Arkasından düğünlerin olmazssa olmazı takı töreni başlar takı töreni bittikten sonra ilahi sanatçımız program sonuna kadar en gğzel ilahilerini söylemeye devam eder ve progam bitişinde dua ile program sonlandırır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

22 Eylül 2013 Pazar

AZ AMA KALİTELİ KIYAFET SEÇİN

AZ AMA KALİTELİ KIYAFET SEÇİN - Tesettürlü kadınların kıyafet seçimi konusunda dikkat etmeleri gereken detaylar nelerdir? Seçtiğiniz kıyafetin tesettüre uygun olup olmadığına bakın. Etek boyları, bluz kol boyları, kumaşın iç gösterip göstermediği, dar olup olmadığı gibi önemli detaylar… Yaşlarına, konumlarına ve hayat tarzlarına göre giyinmeye dikkat etmeleri gerekiyor. Özellikle başörtülü hanımlarda gece ve gündüz giyim konusunda yanlışlıklar görüyorum. Neredeyse genç kızların çoğu gece kıyafetlerini gündüz giyiyor. Her kadın kendini bir davette özel hissetmek ister ama özel olacağım diye biraz absürt manzaralar ortaya çıkıyor. Bence güzel ve asil görünmenin sırrı sadeliktir. Ayrıca kıyafet alırken kaç tane olduğuna değil kalitesine önem verin. Az ancak kaliteli kıyafetlerle doldurulmalı gardırop… Hızlı moda tüketimi yüzünden hanımlar kendilerini tüketime çok kaptırıyor ancak sonuca bakıldığında elde hiçbir şey olmadığını

21 Eylül 2013 Cumartesi

semazen gösterileri

Semazenler mevlana döneminde Allah aşkından dönen ve kendisini Allaha adayan ve günümze kada ulaşan Sembolik Allah dostlarıdır. Günümüzde semazen ekibi dedğimizde her yerde karşımıza çıkmaktadırlar. Düğünlerde ,sünnet düğünlerinde ,özel davetlerde,ramazan etkinliklerinde semazenlere ihtiyaç duyulmaktadır. Semazen organizasyon bulmak artık çok kolaydır ve bizler bu işi yapmaktayız sizlere profesyonel ekibimiz ile sizlerin en güzenl anlarınızı semazen gösterilerimizle süsleyerek davetlilerinize unutulmak bir an yaşatmaktayız. Semazen gösterileri kaç kişiden oluşuyor diye merak eden kardeşlerimiz olabilir bir düğünde veya davetinizde en az iki semazen olması programınıza çok güzel renk katması açısından faydalıdır. Bizler profesyonel semazen ekibimiz ile türkiyenin neresinde olursanız olun sizlerin özel gün ve gecelerinizi renklendirmeye hazırız. Bizlere isterseniz web sitemizden ulaşabilirsiniz web sitemiz :www.semazengosterileri.com dur 7/24 bizleri arayabilir ve bizlerden hizmet bekleyebilirsiniz.

Tesettürlü kadını ancak tesettürlü modacı anlar

Tesettürlü kadını ancak tesettürlü modacı anlar 19 Ağustos 2013Genelgiyim, tesettür, tesettür giyim, türk giyimi, türk kadını, türk kadınında tesettür Elif Kavakçı, Merve Kavakçı’nın kız kardeşi. ABD’de yaşıyor ve orada tanınan bir modacı. Tesettür modasına yeni bir soluk getiren Kavakçı ile modayı, ailesini ve tesettür giyiminde yapılan hataları konuştuk. Merve Kavakçı’nın kardeşi Elif Kavakçı ABD’nin göz önündeki moda tasarımcılarından biri. 12 yaşındayken ABD’de yaşamaya başlamış. Ablaları ve annesi hem tesettürlü hem de şık olabildiklerini kendi zevkleriyle ortaya koyduklarında bu konuda uzmanlaşmaya karar vermiş Elif Kavakçı, daha küçük yaşlarda… Tabii yetişkin olduğunda ve tesettüre girme kararı aldığında ihtiyaçlarını gideremediğinde de kolları sıvamış tasarımcılık için… Birçok moda okulundan eğitim almış şimdi de moda ve sosyolojisi üzerine yüksek lisans eğitimi alıyor. 2007’de yaşadığı ülkede defile teklifi aldığında kendi markasını da kurmaya karar vermiş. Elif Kavakçı dendiğinde akla ilk gelen şeylerin başında Comfijap adını verdiği başörtü tasarımları… Bu örtülerin özelliği 10 saniye içinde başınıza örtebiliyor, bonesiz, iğnesiz kullanılabiliyor olması ve ütüye gerek duyulmaması… Diğer nam saldığı konuysa Tony Blair’in baldızı Lauren Booth’ı giydiriyor olması… Hikâyenin geri kalanını da kendisinden dinleyelim…

17 Eylül 2013 Salı

ek iş

Ek gelir ek iş arayan kardeşlerimiz son zamanda çoğaldı bizler bunun farkındayız bu amaçla internette birçok proje var internetten para kazanma sistemi ama bizim anlatacağımız para kazanma sistemi çok farklı gerçek hayattan alınan kesitler sunulmaktadır. Bu yazımızı okuduktan sonra diyeceksiniz bu yazıyı yazan arkadaş hakikaten haklıymış internetten para kazanamıyorduk ama artık para kazanma ümidimiz bir kat daha arttı diyeceğiniz sistemleri sislere sunmaktayız değerli arkadaşlar. ekisyapmak.net sitemiz üzerinden sizlere gerçek hayatta nasıl daha iyi para kazanabileceğinizi sizlere a dan z ye anlatmaya çalışıyoruz. Ek iş ek gelir arayanların buluştuğu sitemizi takip eden ziyaretçilerimiz artık birçoğu iyi paralar kazanarak bizlere teşekkür mesajlarını iletmektedirler. Ek iş yapan ziyaretçilerimizin birçoğu ekonomisini buyuk oranda yükselttiler ve birçoğu borçlarını kapattılar öyle inanıyorumki sizlerde artık sitemizi takip ederek içinden çıkamadığınız borçlarınızın altından rahatlıkla çıkabileceksiniz. Birçok insan zamanımız şartlarında ek iş aramakta ve acaba nasıl ek iş yapabilirim düşüncesindeler tamda bu esnada bizler devreye girerek kendilerine ek gelir imkanı sağlayabilecekleri işlerin püf noktalarını kendilerine anlatmaktayız. Bizlerin vermiş olduğu taktikleri uygulayarak silerde ekonominizi düzelterek rahat bir nefes alacaksınız. Artık ek gelir imkanı arayanların tek adresi var ismi:ekisyapmak.net sitesidir. Bol Kazançlar Dileriz.

15 Eylül 2013 Pazar

giyim markaları

Giyim markaları dediğimiz zaman türkiyede ismini kanıtlamış yuzlerce firma bulunmaktadır ama içlerinde bazıları varki giyim markaları dedinizmi herkesin tercih ettiği markalardır bu markalara baktığımızda isimlerini şu şekilde sıralayabiliris,kayra,damat,jakaben,vakko gibi dünyaca unlu markalar ülkemizdede bir numara markalardır . sizleri bilmiyorum ama ben bu markaları genellikle tercih ediyorum.

Tesettür Modelleri

Tesettür Modelleri inde Her bayan uygun kıyafetler.kaliteli ve ucuz bayanların tek tercihi budur hem kaliteli hemde ucununu almak Tesettür Modelleri olarak bizde her bayanın isdediği modelde ve kalitede kıyafetleri sunmaktayız

14 Eylül 2013 Cumartesi

Tesettürü doğuran ilke olarak mahremiyet

Tesettürü doğuran ilke olarak mahremiyet Müslüman, fıtratını yani yaradılış özelliklerini muhafaza ettiği için hayâ sahibidir ve sahip olduğu bu özellik onu bazı şeyleri başkalarının görmesinden ve dikkatini çekmekten sakındırır. Söz gelimi, müslüman için yaşadığı ev, başkalarının serbestçe muttali olmaması gereken “mahrem” bir ortamdır. Bu sebeple İslâm'da eve “haram” denmiş ve Efendimiz s.a.v., başkalarının evine (mahremiyet bölgesine) izinsiz girmeyi ve başkalarının özel hallerine muttali olmayı yasaklamıştır. Bunu fiilen kendi özel hayatında da titizlikle uygulayan Efendimiz s.a.v., penceresine boydan boya çift kanatlı perde çektirmiş, kapısını da kalın ahşaptan yaptırmıştır.

13 Eylül 2013 Cuma

ABİYE MODELLERİ

Hanımlar yaz geldi ve geçiyor bu aralarda nişanlar düğünler oluyor.Sizde giyecek bir şey bulamıyorsanız bu siteye hergün bakın.Çünkü size uygun güzel abiyeler elbiseler var sizide bekleriz...