Pages

About

1 Nisan 2012 Pazar

Tesettür Giyimin Ünlü Modacısı Barjis Türkiye’de


Tesettür Giyimin Ünlü Modacısı Barjis Türkiye’de


İslamı moda konusunda yeni trendleri belirleyen Barjis Chohan, 100’den farklı firma ile birlikte çalışan Modanisa ile güç birliği yaptı. Tasarımı ve üretimi Londra’da yapılan ürünler, Modanisa.com adresi üzerinden tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Firmalar arasında yapılan bu dev antlaşma, bir basın toplantısı ile halka açıklandı. Basın toplantısına katılan; dünyaca ünlü İngiliz modacı Barjis Chohan ve Modanisa.com Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Türe, el sıkışarak işbirliklerini tüm muhafazakar modern kesime açıkladı.
Basın toplantısında Kerim Türe; bugüne kadar birçok markanın satışını Modanisa.com adresi üzerinden yaptıklarını ve bu kadar kısa zamanda çok büyük ilgi gördüklerini, belirtti. İnternetten Barjis ile irtibata geçerek antlaşmaya vardıklarını vurgulan Türe, “Tüm dünya genelinde her geçen gün İslami moda tasarımlarının daha çok ilgi görmektedir. Bu nedenle Barjis ile yaptığımız bu işbirliği sayesinde artık bu dünyaca ünlü yabancı markayı da koleksiyonumuza katmış bulunmaktayız” dedi.
    Modanisa.com Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Türe amaçlarının; dünya genelinde kabul gören İslami moda trendlerini Türk kadınları ile paylaşmak olduğunu belirtti. Tesettürlü kadınların da günlük hayatlarında rahat hareket edebilmelerini amaçlayan Modanisa.com, yakında birçok markayla daha el sıkışmayı hedefliyor. Kıyafetlerin tamamının Barjis London Atölyesi’nde dikileceğini söyleyen Türe, “Tamamı saf ipek kumaştan üretilen bir kıyafetin fiyatı, ortalama olarak 400 TL olacaktır” dedi. Modanisa.com’da satılan ürünlerin etek-ceket ve elbise için 45-250 TL aralığında olduğunu ifade eden Kerim Türe, Türkiye’de bu hizmeti veren ilk firma olduklarının altını çizdi.
Dünyada birçok tesettürlü ünlüyü giydiren Barjis Chohanın en çok tanınan müşteri ise, Birleşik Arap Emirlikleri Prensesi. Fransa, Mısır ve Tunus gibi birçok dünya ülkesindeki tesettürlü bayanları giydiren Barjis Chohan, “Tüm kadınlar modayı takip eder, tesettürlü olup olmamaları bu durumu değiştirmez” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder