Pages

About

9 Mart 2013 Cumartesi

Alvina Giyim

Miray giyim firmasının tesettür markası haline gelmiş olan Alvina 1996 yılında markalaşmıştır. Türkiye genelinde onlarca konsept mağazası ile tüm bayanlara direkt satış uygulayan firma bir bayanın ihtiyacı olan tüm tesettür giyim modelleri kalite özgünlükten ödün vermeden sunmayı amaçlamaktadır. Alvina ürünlerini görmek denemek ve satın almak isteyen hanımlara müjdeli bir haber daha vermek gerekirse Firma size en yakın noktada olma politikası ile 2012 yılı kapsamında yurt genelinde 300 farklı noktada satış imkanı ve her geçen gün artan mağaza ve bayilik ağı kurmuştur. İzmirde bulunan üretim tesisi ile uzman kadrolar tarafından hazırlanmaktadır. Ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağlayan firmada en az 1000 kişi üretim ve satış alanında görev yapmaktadır.








Ürün yelpazesine baktığımızda bir bayanın ihtiyacı olan tüm giysi çeşitliliğine yer verildiğini görmekteyiz. Özel günler içinse abiye türü kıyafetler siz ve sevdiklerinizin zerafetine zerafet katacak gibi görünüyor. Eşarp harici tüm ürünleri bulacağınız Alvina modelleri resimlerde bile kalite ve özgünlüğü görecek hayran kalacaksınız. Siz değerli ziyaretçilerimiz firma ve modelleri hakkında yorum görüş ve önerilerinizi aşağıdaki yorum formundan iletmenizi rica ediyoruz siz değerli ziyaretçilerimiz ve Alvina kullanıcılarının görüşleri zenginleşecek bir sayfa olacaktır.
Alvina Yeni Sezon Video
Firmanın yenilik ve yeni sezon ürünlerini sunmak üzere hazırlanan bu sayfada ayrıca hazırlanan multimedya dosyaları ilede sizlere Alvina tarafından hazırlanan reklam filmleri ve defileleri aktarma imkanı sunuyoruz. İşte sizler için hazırlanan Reklam filmi izlemek isteyenler aşağıdan youtube alt yapısı ile inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder