Pages

About

17 Mayıs 2012 Perşembe

abaya modeller



PAGES


17 MAYIS 2012 PERŞEMBE

abaya modeller

Abaya genelde bol vücut hatlarını belli etmeyen tesettürlüler için çok uygun bir elbisedir.Genelde arap ülkelerde giyilen bu elbise artık Türk bayanlarında tesettürde ilk tercihi olmaya başladı.Önceleri türkiyede hiç bulunmayan abayalar artık Türkiye'de de üretilmeye başlandı.bu elbiseler bol ve vücut hatlarını belli etmediği için pardesü giyemeyen bazı bayanlar içinde çok uygun bence.Bende günlük ve özel günlerde kullanmak üzere birkaç abaya aldım.İnanın giymesi çok hoş, çok rahat ve aynı zamanda da çok şık.Daha önce giymemiş ve giymek isteyenlere tavsiyemdir.İleriki zamanlarda kendi abayalarımı da bloğuma eklemeyi düşünüyorum.Şimdi sizlerle birkaç abaya modeli paylaşmak istiyorum.

ÖRGÜ ODELLERİ

Giyim konusunda yaşanan gelişmeler, her ne kadar tüm bayanların ilgisini tek bir noktaya doğru çekmeyi başarsa da örgü modellere karşı inanılmaz bir ilgi ortamı hakimdir. Hemen hemen her bayan, örgü ile yaratılmış her türlü giyim seçeneğini kullanmaktan son derece mutluluk duyuyor diyebiliriz. Kısa süre içerisinde yaşanan gelişmeler, her ne olursa olsun ilgi çekiyor. Özellikle örgü hırka modelleri konusunda yaşanan gelişmeler, birçok farklı örneğin yaratılmasına önemli rol oynadı. Örgünün farklı renk seçenekleri ile birlikte oluşturulabilmesi de son derece önemli ve ilgi çekici.
Örgü Hırka Modelleri 1

2012 abiye kıyafetler

2012-2013 TESETTÜR ABİYE MODELLERİ,2012 TESETTÜR MODELLERİ
3
2463
Embed

2012-2013 TESETTÜR ABİYE MODELLERİ,2012 TESETTÜR MODELLERİ


ABİYE MODELLERİ,TESETTÜRLÜ ABİYE MODELLERİ,2012-2013 TESETTÜRLÜ ABİYE MODELLERİ,KAPALI GİYİM ABİYTE MODELLERİ Bu sayfamızda sizlere abiye tesetür modellerini ekliyeceğiz.belirli bir markanın olmasada göze hoş gelen abiye modellerini sizler için ekliyoruz.Eğer bir işin içinde bayanlar varsa orada zerafette oluyor.İşte bu modellerde gerçekten çok zarif:)Beyenmeniz ümidiyle.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder